The Followers

Saturday, October 24, 2009

Pening Pening !

aduhh uolls
tipon i pecah uolls..
*ekceli bukan la pecah berderai..tp skrin tipon tuh yg pecah

*matila nak repair

citernye cenggini
semalam 24.10.09..dok la nak main2 tipon nie
tetiba hang plak x boleh tekan
aku pon tekan2 la kuat skit
prapp..retak seribu olls skrin dia
cam nak nanges aku rasa
nape la masalah nie selalu menimpa aku time2 xde duit nie olls
matila nak repair
ade sesape yg bermurah hati nak repair kan ?
*nanes ;(

6 comments:

Afzainizam said...

Salam pada ciwaa dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
sorry dah agak lamaa aku tak ziarah kamu...agak busy lah sekarang ni....

adussss... camne plak boleh retak seribu tu... ko ganaz sangat tekan tu...

kangkadang bila terjadi camni time kita tengah sengkek plak tu... hangen je kan... aku dapat merasai ke tensionan kamu tu... harab besabor....

pasal repair tu .... eeeee aku cuma dapat bagi suport moral je...eeeeee sabor je lah ye

ciwa said...

ye ye salam la cik afzainizam ;DD

huahh mmg la kejadian nie sgt x besh
wat ponink kepala jep.
ekceli tade la tekan kuat pon
tensen sgt kot masa tuh
sbb tuh pecah
haha ;DD

ha tape la, me usahakan sendiri repair2 tuh ye .

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/

dah repair ke hand set ko tu....
eeeemmm tertanya-tanya lah plak...

lama tak kluar entry jadi aku tertanya-tanya mana gerangannya kamu pergi...

Amir Ariff said...

ahha kesiannya ;)

ciwa said...

lom repair
tp beli yg lain
haha ;DD

ciwa said...

sian kan aku ;(