The Followers

Friday, October 30, 2009

Is Taken

wahh giler gempak tajuk entry kali nie
haha..tp nie cinta jarak jauh/cinta bertepuk sebelah tangan je kot


yeah aku mmg suke ngan dia,dia cute dia comel dia baik dia hot
dia kawan sekolah/sekelas masa sekolah menengah dulu
kire nie 1st love la @ cinta monyet kata org tuh
xtau la kalau dia pon suke kat aku, sbb aku x penah pon bgtau dia aku suke dia
xpe la kalau dia xtau pon sbb aku tetap akan cintakan dia
walaupon da 8 tahun x jumpa, n ntah mn la dia skang kan
's' walaupon kau jauh,tp kau tetap dlm hati aku
wahh bapak jiwank neh !
hee..entry nie khas utk 's' okeyh
;DD

4 comments:

Terry said...

ewah ewah... ;)
long distance relationship really is hard..
i experienced it first hand..
woahhh.. 8 tahun tak jumpa?
I tak jumpa kekasih I sejak 6 tahun dulu.. we dah declare couple, tapi lepas declare, berpisah sbb tak sama school... bebaru ni jer dpt contact balik.. tapi, everything is not what i expect it to be.....
uwaaaa~ :(

haha

ciwa said...

haha rilex la terry
bunga bukan sekuntum
kumbang bukan seekor
hee ;DD

apizz㋡ said...

i always wondering,
why love someone is hard?
gahhh :D

ciwa said...

sbb cinta tuh buta kot hafiz
haha ;DD
no kumen lar .